Lesmethoden - Taleninstituut Your Way Hengelo, trainingen/cursussen/opleidingen Zakelijk Business Engels, Zakelijk Duits, NT-2

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Duits > Werkwijze
ONZE LESMETHODE

Een taal leren is voor de één vanzelfsprekend en gemakkelijk, voor de ander een moeizaam proces .
Wij begeleiden u/uw kandidaat persoonlijk en passen de cursus/training aan aan uw mogelijkheden. U krijgt les van een gediplomeerde docente met 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven en een diploma didactiek.
We werken met materiaal van het bedrijf ( brochures/website), en bij voorkeur met documenten door de kandidaat zelf geschreven
Na een intake ( bij voorkeur schriftelijk en mondeling) bepalen wij het beginniveau van de deelnemer. Dit gebeurt aan de hand van ERK niveaus : van het laagste niveau A-1 tot niveau C-2.  ( U kunt op internet uitgebreide omschrijvingen vinden over de te beheersen vaardigheden). Vanzelfsprekend wordt het te bereiken einddoel vooraf met u besproken.
Tijdens de cursus houden wij contact met u  ( de opdrachtgever) omtrent de progressie van de kandidaat.  Na afloop van de cursus ontvangt de kandidaat een certificaat met het gevolgde aantal lessen en het bereikte  ERK niveau.
Indien wenselijk wordt afgesloten met een test.

Leren kan geleerd worden!
DON’T PRACTISE UNTIL YOU GET IT RIGHT, PRACTISE TILL YOU DON’T GET IT WRONG
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu