Aanbevelingen - Taleninstituut Your Way Hengelo, trainingen/cursussen/opleidingen Zakelijk Business Engels, Zakelijk Duits, NT-2

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Duits
Aanbevelingen Duits

Willemyn Slikker: spreekvaardigheid 10 lessen
Als je op zoek bent naar een cursus (zakelijk) Duits waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen en startniveau dan kan ik Ingrid van harte aanbevelen.
Door de individuele lessen waarin ik kon aangeven wat ik wilde leren en die werden aangepast op mijn niveau/groei heb ik in 10 lessen grote sprongen gemaakt. Zo heb ik mijn Duits gericht kunnen verbeteren op die punten die ik van belang vind.
Willemyn is patentlawyer  bij Arnold @ Siedsma patenten en octrooien Enschede.

Vincent Vosmer: spreekvaardigheid 10 lessen
Ik heb onlangs via mijn werkgever Nijhof-Wassink Transport in Rijssen de cursus Duits “spreekvaardigheid” via Your Way gevolgd. Binnen 1 les kon mevrouw Lotgerink inschatten wat mijn niveau was. Naast de prettige persoonlijke benadering en de hoge kwaliteit van de lessen was het vooral erg prettig dat de lessen aangepast worden op jouw kunnen. Na 10 lessen heeft ze daardoor naast de spreekvaardigheid ook een flink gedeelte grammatica behandeld. Ik kan dan ook iedereen aanraden die in een informele sfeer zijn of haar kennis naar een hoger niveau wil brengen contact op te nemen met Your Way.
Vincent werkt bij Nijhof Wassink transport in Rijssen.

Borislava Markova: Training Duits vanuit het Engels: 30 lesuren
Ingrid taught me German.  The lessons were in the English language.
She  is  very systematic and dedicated in her teaching approach. It adds value that she always tries to adjust the learning method to the individual and their specific needs.
This contributes highly to achieving the desired results. She is very experienced with diverse learning material to support the right motivation. She definitely provides proper facilitation for a learning process!
Borislava Markova is Marketing Analyst at Eaton Electric Hengelo.

Rutger Hulshof: Duits 10 lessen
Voor mijn startende GmbH in Gronau heb ik Zakelijk-Duits bij Ingrid Lotgerink gevolgd. Dit is mij uitermate goed bevallen. Ik heb in een korte tijd heel veel geleerd. Dit met name door haar manier van les geven en praktische zaken te combineren. Een vervolgcursus zal ik zeker bij ‘Your-Way’ gaan volgen!

Ahmet Turhan: Duits beginners 15 lessen
In mijn huidige functie bij de Digital Data Management team ben ik werkzaam vanuit Hengelo en Bonn locaties.
Voor het zakelijk communiceren in het Duits was het noodzakelijk om mijn niveau verder op te krikken en deze toe te passen in mijn dagelijkse activiteiten en communicatie.
Eaton heeft mij de ideale partner toegewezen. De taal lessen waren zeer effectief en gericht op mijn wensen en behoeften. Ik kan dan ook iedereen aanbevelen om gebruik te maken van ‘Your Way’ cursussen.
Learning German with ‘Your Way’ is effective and efficient, but also fun! The lessons were tailored to my needs and the manuals were adjusted when needed, just to make sure that the concept and the grammar was understood very well by me. I have to say that it is amazing how quickly the level of my German went up in a short period. I can recommend ‘Your Way’ to anyone who wants to experience the same as me
Ahmet is Digital Data Manager bij Eaton Electric Hengelo.

Esther Roosen: Duits spreekvaardigheid en grammatica 15 lessen
Ik heb 3 maanden Duitse les gehad van Ingrid, waarin we wekelijks de lesstof doornamen. Het prettige aan het samenwerken met Ingrid vind ik het maatwerk dat zij biedt. De lessen sloten aan op mijn wensen en mijn werksituatie. Daarnaast waren de lessen zeer intensief, door de directe feedback en de opdrachten die ik meekreeg. Deze positieve ervaring maakt dat ik vanuit mijn functie als HRM Adviseur, zodra er behoefte is, Ingrid zeker nogmaals zal benaderen voor Duitse taal trainingen binnen onze organisatie.
Ester Roosen werkt bij Kaltenbach Hengelo

Mark Kocx: Duits 15 lessen
Ik ben via een positieve tip van een collega bij dit taleninstituut terecht gekomen en begonnen met de cursus zakelijk Duits, deze cursus (1 op 1 begeleiding) is mij zo goed bevallen dat ik meteen daarna ben begonnen met de cursus professioneel Engels voor gevorderden. Ik heb op mijn werk dagelijks contact met dealers en eindklanten over de gehele wereld. Het correct en begrijpelijk formuleren van e-mails en het houden van gesprekken in beide talen is dan ook zeer belangrijk. Deze laatste cursus is dan ook echt een aanrader voor mensen die zich professioneler willen opstellen naar hun klanten.
Mark Kocx werkt bij de Customer Service van Watson Marlow Bredel Hose Pumps.

                                                                                          
Debbie Vlutters, Spreekvaardigheid Zakelijk Duits, groep 5 personen, november 2016
Sales Support bij TR Fastenings, Oldenzaal
‘Ik heb de cursus Spreekvaardigheid Zakelijk Duits bij Ingrid gevolgd. Een   leerzame, praktijkgerichte cursus, direct toe te passen in het dagelijks   contact met onze Duitse klanten. Ingrid's uitleg is helder en ze   heeft oog voor het niveau van de verschillende cursisten. Haar werkboek is   praktisch met goede oefeningen en echt toegespitst op zakelijk verkeer. Dank, Ingrid!’
                          
           
Eric Vos, Projectengineer bij Rosscor b.v .SES International Oldenzaal. Spreekvaardigheid Duits beginners 12 lessen, incl. deel grammatica
januari/februari 2017
 
 
Ik heb bij Ingrid een individuele cursus Duits gevolgd. Ik kan Ingrid zeer aanbevelen. Haar methodiek en cursusmateriaal heeft mij goed geholpen om mijn Duits op niveau te krijgen. Ik heb in korte tijd veel geleerd. Ingrid nogmaals bedankt!
          

              
                                          
 
                      
              

              

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu